De juiste, mobiele stroomgenerator

Verhuur mobiele stroomgeneratoren in Oostkamp op maat van uw behoefte

Wie op zoek gaat naar een mobiele stroomgenerator zal ongetwijfeld heel wat ontdekkingen doen. Er zijn namelijk tientallen verschillende soorten en daarom moet u op zoek gaan naar de juiste generator voor uw  feest. Doet u dit niet, dan zou het wel eens kunnen dat u pannes of problemen ondervindt tijdens het evenement en dat moet uiteraard vermeden worden!

Ons gamma bestaat uit stroomgeneratoren, voorzien van verdeelkasten (1X125A – 1X63A-2X32A) die op de generator zijn gemonteerd. Op vlak van vrijheid en verplaatsbaarheid kan u met onze mobiele stroomgeneratoren uit ons magazijn te Oostkamp daadwerkelijk alle kanten uit. Ze staan allemaal op vaste aanhangwagens zodat u ze kan plaatsen waar u wil.

Daar ons gamma uitgebreid is kunnen wij ongetwijfeld ook bij uw evenement de juiste stroom voorzien. Wij bekijken steeds alles samen met de klant en gaan na welke generator het meest geschikt is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren dat u bij ons aan het juiste adres bent als u service en kwaliteit wenst.

Zorg voor zekerheid en ontdek Powerlams, dé specialist in verhuur van mobiele stroomgeneratoren te Oostkamp! Uw evenement wordt ongetwijfeld een succes en u zal op uw beide oren kunnen slapen op vlak van stroomtoevoer en elektriciteitsvoorzieningen.

Tel.: 050 95 04 36
Contacteer ons!050 95 04 36