Polyvalent inzetbare stroomgroepen

Stroomgroepen in Oostkamp als tijdelijke of permanente ondersteuning

Een stroomgroep is het ideale hulpmiddel om stroom op te wekken op plaatsen waar er geen elektriciteit voorzien is of waar tijdelijk een stroomonderbreking aanwezig is.  Zo worden stroomgroepen vaak gebruikt in en rond de omgeving van ziekenhuizen om op die manier zeker te zijn dat bepaalde machines nooit zonder stroom vallen.

Ook tijdens evenementen, kermissen, bouwwerven of bij pompinstallaties kan het permanent zorgen voor stroom van groot belang zijn.  Het is namelijk een feit dat bepaalde zaken nooit zonder stroom mogen vallen en als dit wel het geval is, dit een enorme schade met zich mee brengt.

Als erkend leverancier van stroomgroepen in Oostkamp en gans Vlaanderen zorgen wij voor de voorziening van een perfect werkende en betrouwbare stroomgroep, aangepast aan uw behoeftes. Op die manier bent u zeker van een permanente stroomvoorziening en een 100% veilige installatie.

24 uur op 24 staan wij voor onze klanten paraat zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken. Één telefoontje en wij verplaatsen ons als de bliksem zodat u geen enkel risico loopt op schade.

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor stroomgroepen in Oostkamp  en omgeving  die volledig op maat van uw project wordt samengesteld!

Tel.: 050 95 04 36
Contacteer ons!050 95 04 36